Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ορισε φιλικό με την Ανόρθωση

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Συνεχίζει επί ολλανδικού εδάφους για 6η μέρα την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε το απόγευμα (5 μμ Ελλάδος) θα δώσει το δεύτερο του φιλικό εναντίον της Βελγικής Γάνδης.

 Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία, οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται στις 21 Ιουλίου την Ανόρθωση στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Αυτό θα είναι και το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ μπροστά στο δικό του κοινό και μάλλον η “γενική πρόβα” εν όψει του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού του Δικεφάλου στις 27 του μήνα.

 

Με τον ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας συνεχίζει για δεύτερη μέρα σήμερα την προετοιμασία του ο νεοαποκτηθείς Ρόμπερτ Μακ που όμως δεν ανακοινώθηκε ακόμα από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Σλοβάκος επιθετικός έφυγε σαν δανεικός από την Ζενίτ για έναν χρόνο, όμως ο ΠΑΟΚ θέλει να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή και για αυτό συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την ρωσική ομάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή όχι με δανεισμό αλλά ελευθέρας..

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε