Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με σημαντικές απουσίες στην Τούμπα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την ώρα που περιμένει την τιμωρία του από την πειθαρχική της Superleague -για τη διακοπή του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ- ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Τούμπα με σημαντικές απουσίες στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο -αφού καραδοκεί η τιμωρία του- προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ κι έτσι να κάνει μια εβδομάδα περισσότερη… διακοπές, απ’ αυτή που θα κάνει αν τερματίσει τελευταίος.

Με τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο την προσεχή Τετάρτη, οι “πράσινοι” θα τερματίσουν μπροστά από τους Νεοσμυρνιώτες. Στο φινάλε των πλέι οφ, οι “πράσινοι” πάνε στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ οι “κυανέρυθροι” υποδέχονται την ΑΕΚ. Και οι δυο “δικέφαλοι” πάνε για την πρωτιά στα πλέι οφ.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα μόνο εύκολη δεν θα είναι, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει σημαντικές απουσίες. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει γι’ αυτό το παιχνίδι τους τιμωρημένους Λέτο και Μπεργκ (ο Αργεντινός συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στον Πανιώνιο), αλλά και τον Κάρλος Ζέκα που τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα κάνει σήμερα μαγνητική, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε