Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΣΑΚ: “Με 7 ξένους δεν αρχίζει το πρωτάθλημα!”

ΠΣΑΚ: “Με 7 ξένους δεν αρχίζει το πρωτάθλημα!”

Την δυσαρέσκειά του για τις φήμες που κυκλοφορούν και αναφέρουν ότι θα επιτραπεί η συμμετοχή 7 ξένων στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ο οποίος μάλιστα… απειλεί!

Ο ΠΣΑΚ πήρε θέση κατά της καθιέρωσες έβδομου ξένου παίκτη στην Α1, τονίζοντας πως θα είναι ντροπή αν παρθεί μια τέτοια απόφαση και απειλεί πως δεν θα αρχίσει το προσεχές πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

“Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση. Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πως ειναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομαδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα απο τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα.

Εαν αλλάξει κατι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εαν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε