Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Παγδατής στο NewsIt: «Δεύτερο σπίτι μου η Μελβούρνη!»

Παγδατής στο NewsIt: «Δεύτερο σπίτι μου η Μελβούρνη!»

Ο Μάρκος Παγδατής απολαμβάνει να βρίσκεται στο… δεύτερο σπίτι του, στη Μελβούρνη και το δηλώνει πάντα. Πλέον, πάει εκεί με την οικογένεια σύσσωμη που μαζί με τους Ελληνες και Κύπριους ομογενείς του φτιάχνουν την πιο δυνατή εξέδρα στο Australian Open. 

Η εν λόγω εξέδρα από το 2006 και τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης έχει γίνει must και είναι από τα σημεία αναφορά του πρώτου κατά Grand Slam της χρονιάς. Για τις στιγμές που βιώνει κάθε φορά, αλλά και τώρα μίλησε στον ανταποκριτή του NewsIt, Κυριάκο Γκολντ.

 

«Εκανα μια καλή αρχή. Ο αντίπαλός μου, ο Γιούζνι άρχισε καλά, αλλά εδώ έχει πολλή ζέστη γι’ αυτόν», είπε ο Μάρκος Παγδατής που για την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο του Australian Open κόντρα στον Ρώσο αντίπαλό του που εγκατέλειψε.

Αντιθέτως, η Μελβούρνη ταιριάζει… πάντα στον Κύπριο τενίστα: «Μ’ αρέσει ο καιρός εδώ. Μ’ αρέσει η ζέστη και είναι πλεονέκτημα για μένα».

Στην Αυστραλία είναι με την οικογένειά του και όλα τα μέλη της το απολαμβάνουν: «Εδώ είναι καλοκαίρι γι’ αυτούς! Εφυγαν από το χειμώνα, πάνε στη θάλασσα! Τους αρέσει η ζέστη. Είναι το δεύτερο σπίτι τους».

Ισως και το δεύτερο… κουρείο τους! Είναι τόσο οικεία η Μελβούρνη και τόσο αγαπημένο το Australian Open για τον Μάρκο Παγδατή που φρόντισε… να κάνει και ένα Grand Slam κούρεμα για το καλό!

Οπως σε κάθε του συμμετοχή στη διοργάνωση έτσι και τώρα έχει τη δική του εξέδρα με τους ομογενείς μας που τον αποθεώνουν φανατικά! «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που μου δημιουργούν», τόνισε και ερωτηθείς για τα παιδιά που έβαλαν στη ζωή τους το τένις βλέποντάς τον να αγωνίζεται τόνισε: «Νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Πρόσθεσε ότι στόχος του για φέτος είναι να βρεθεί μέσα στους 25 πρώτους στην παγκόσμια κατάταξη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε