Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Παίζει Ολυμπιακός εναντίον Φενέρμπαχτσε και όχι Σπανούλης με Ομπράντοβιτς”

ΦΩΤΟ twitter.com/olympiacosbc
ΦΩΤΟ twitter.com/olympiacosbc

Η αναμενόμενη ερώτηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του έγινε. Ο Βασίλης Σπανούλης όμως έδειξε πως στο μυαλό του δεν υπάρχει καμία… κόντρα, αλλά μόνο ο μεγάλος τελικός που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Λίγο μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού για τον τελικό της Euroleague και σε ερώτηση για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο το γεγονός πως στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε θα βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ξεκάθαρος.

“Την Κυριακή παίζει Ολυμπιακός εναντίον Φενέρμπαχτσε και όχι Σπανούλης εναντίον Ομπράντοβιτς. Καμία σχέση… Και εμείς τους ξέρουμε και αυτοί μας ξέρουν. Θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι”.

Σε ό,τι αφορά στον τρόπο που θα διαχειριστούν οι “ερυθρόλευκοι” τον τελικό, ο αρχηγός των Πειραιωτών εξήγησε πως “δεν πρέπει να κυνηγάμε συνέχεια. Οι δύο ομάδες είναι ισάξιες. Έχουμε χαρακτήρα, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Έχουμε εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες, πρέπει να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Με πολύ κόπο, ιδρώτα και πόνο φτάσαμε ως εδώ, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε