Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Καβάλα 0-2

Η Καβάλα έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ
Η Καβάλα έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Καβάλα έκανε την τεράστια έκπληξη επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, βάζοντας φωτιά στη μάχη του τίτλου. Δείτε το βίντεο. Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα.

Η Καβάλα απέδειξε ότι δικαίως έχει τον τίτλο φέτος: “Φονέας των γιγάντων”. Έμεινε αήττητη κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι λίγες ημέρες πριν την Ευρωπαϊκή μάχη με την Ρόμα, δεν έπεισαν απογοητεύοντας τους οπαδούς τους. Ο ΠΑΟΚ πλησίασε στους πέντε βαθμούς τον Παναθηναϊκό και πλέον το ματς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα έχει εξαιρετική σημασία.

Επεισόδιο Καραγκούνη – Λέτο

Πατέρας: Απάντηση στα παπαγαλάκια

Νιόπλιας: Χάσαμε δίκαια

Διαβάστε το αρθρό του Γιώργου Χελάκη για την “μπόμπα” της Καβάλας

Ο Παναθηναϊκός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε την απαιτούμενη διάθεση. Με εξαίρεση το δοκάρι του Σισέ στο 7′ δεν είχε άλλη κλασσική ευκαιρία.

Η Καβάλα κράτησε καλά στην άμυνα και όταν βρήκε τους χώρους χτύπησε στην κόντρα. Ο Σμόλαρεκ σημείωσε τα πρώτα του γκολ στην Ελλάδα εκμεταλλευόμενος τα κενά του τριφυλιού.

Στο 58΄και στο 85′ τα τέρματα του Πολωνού που έκριναν τελικά το παιχνίδι. Ο Ντε Μος παρακολούθησε τα τεέυταία λεπτά του αγώνα από την εξέδρα, αφού αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας.

Μετά το τέλος του αγώνα μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πηγαίνοντας προς το κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με τον Άρη, δημιούργησε επεισόδια τα οποία δεν πήραν έκταση μετά από έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.

Παναθηναϊκός: Tζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο (46′ Νίνης), Σαλπιγγίδης, Σιμάο (69′ Κλέιτον), Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (79′ Πετρόπουλος).

Καβάλα: Ιτάνζ, Μουρ, Ντομπρασίνοβιτς, Ορούμα (63′ Ρινκόν), Ντικρόκ, Κβοζντένοβιτς (27′ Σμολάρεκ), Οικονόμου, Λάκης (56′ Πετκάκης), Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε