Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα, Πασκουάλ: “Την τελευταία στιγμή θα δούμε για Σίνγκλετον”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη 19η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι για να πάρει το «τριφύλλι» τη νίκη απέναντι στην αγαπημένη του Μπάρτσα, θα πρέπει να δείξει αγωνιστικό πρόσωπο ίδιο με αυτό που είχε κόντα σε Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Καταλανός τεχνικός υπογράμμισε ότι η συμμετοχή του Κρις Σίνγκλετον θα αποφασιστεί αύριο το πρωΐ, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την εμφάνιση του Νίκου Παππά απέναντι στον Προμηθέα.

«Πρώτα από όλα η Μπαρτσελόνα έχει έναν καινούριο σέντερ, τον Φαβεράνι, τον Ντιανιέ, αλλά και τον Περπέρογλου που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του» είπε αρχικά ο Πασκουάλ και συνέχισε: «Ο Όλεσον είναι εκτός, αλλά ο Στράτος (σ.σ. Περπέρογλου) νομίζω πως θα παίξει αύριο. Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε πως διαθέτουν ένα εκπληκτικό ρόστερ με μεγάλη ποιότητα και πολλούς παίκτες που σκοράρουν και εξαιρετικούς σουτέρ. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι επίσης αλήθεια πως το παιχνίδι απέναντι στη Φενερμπαχτσέ ήταν ένα από τα χειρότερά μας στη σεζόν, αλλά εδώ απέναντι στην Εφές και κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε πολύ καλή δουλειά. Επομένως, πρέπει να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως, αν παίξουμε έτσι στην έδρα μας, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, και στον τρόπο, με τον οποίο θα την αντιμετωπίσει, είπε:
«Τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως γι’ αυτό το παιχνίδι είχαμε μία ημέρα αποθεραπείας και μία ημέρα προπόνησης. Αντιθέτως, η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχαν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι κάτι ξεχωριστό επειδή αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα παρά μόνο το πλάνο που θα ακολουθήσουμε».

Για την συμμετοχή του τραυματία Κρις Σίνγκλετον δήλωσε:
«Αποκόμισε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ. Αύριο το πρωί θα ληφθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι».

Τέλος, μιλώντας για την εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Παππά απέναντι στον Προμηθέα, είπε: «Πάντα προσπαθώ να βρω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί, παρά το γεγονός πως δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, έπαιξε εξαιρετικά. Οι προπονητές πάντα σκεφτόμαστε ό,τι είναι καλύτερο για να κερδίσουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε