Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Σίνγκλετον… έπιασε το πικ του!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στην δραματική εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στην δεύτερη παράταση με 106-87 και, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αναδείχθηκε MVP της 23ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε για 38 λεπτά με απολογισμό 22 πόντους (5/8 βολές, 4/9 δίποντα, 3/3 τρίποντα), 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κόψιμο, 7 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος. Ο Σίνγκλετον μίλησε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο που κέρδισε: «Αποτελεί πάντοτε ένα επίτευγμα να αναδεικνύεσαι MVP, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς να έχω τη βοήθεια των συμπαικτών, των προπονητών, αλλά και των οπαδών μας. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να διατηρηθούμε σε καλό ρυθμό».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πόσο έτοιμος είναι για τη συνέχεια της Α1 και της Euroleague, ο 27χρονος άσος είπε: «Είμαι τόσο έτοιμος όσο εγώ μπορώ να είμαι. Στον μέγιστο βαθμό δηλαδή. Έχουμε ακόμη πέντε αγώνες μπροστά μας, δύο για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας και τρεις γι’ αυτή του πρωταθλήματος, και πρέπει να τελειώσουμε δυναμικά, ειδικά για τη θέση μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να πάρουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη θέση, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί ακόμα να ανέβει ένα ακόμη επίπεδο στο μπάσκετ που παίζει».

Σχετικά με το ποια είναι η απόψη που έχει σχηματίσει μέχρι στιγμής για το ελληνικό πρωταθλημα ο Σίνγκλετον δήλωσε: «Έχω αγωνιστεί σε όλο τον κόσμο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας, είναι ιδιαίτερα κλειστό και ανταγωνιστικό. Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες. Θα πρέπει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα, χωρίς να υπολογίζουμε το όνομα που γράφει η φανέλα της κάθε ομάδας. Πάμε πράσινοι»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε