Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Περιμένοντας Τζεμπούρ και Τοροσίδη – Μαγνητική ο Φέισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Τζεμπούρ και Τοροσίδη να κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και την τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο.

Από την προπόνηση απουσίασε δικαιολογημένα ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια για να τακτοποιήσει ένα θέμα οικογενειακής φύσης, που σχετίζεται με το σχολείο των παιδιών του.

Τα ευχάριστα νέα για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι πως οι Βασίλης Τοροσίδης και Ράφικ Τζεμπούρ αναμένεται την Παρασκευή να δοκιμάσουν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Την Πέμπτη, οι δύο παίκτες έκαναν μόνοι τους προπόνηση στο γήπεδο, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.

Το δυσάρεστο έχει να κάνει με τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Σέρβος μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε