Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πλάνταξε στο κλάμα ο Τόμας για το χαμό της αδερφής του [vids]

Πλάνταξε στο κλάμα ο Τόμας για το χαμό της αδερφής του [vids]

Συγκλονιστικές στιγμές στο “TD Garden”, στον πρώτο αγώνα πλέι οφ των Σέλτικς με τους Μπουλς. Το “παρών” έδωσε κανονικά ο Αϊζέια Τόμας, που το Μ. Σάββατο έχασε την αδερφή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. “Άλωσαν” τη Βοστόνη οι “ταύροι”.

Λίγα 24ωρα μετά το χαμό της αδερφής του, Τσάινα, ο Τόμας συμμετείχε στον αγώνα των Σέλτικς κόντρα στους Μπουλς, όμως δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χαρακτηριστικά είναι τα πλάνα αρκετή ώρα πριν το ματς των ομάδων, όσο και πριν το τζάμπολ, εκεί όπου είναι ξεκάθαρο πως ο ηγέτης των “Κελτών” δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

 

 

Να αναφέρουμε πως οι φίλοι των Σέλτικς βρέθηκαν από τις πρώτες στιγμές στο πλευρό του Τόμας και στο ξεκίνημα του αγώνα, μόλις ο βραχύσωμος γκαρντ βρέθηκε στο σημείο των βολών, του φώναξαν “MVP”, για να τον στηρίξουν ψυχολογικά…

Ο Τόμας φόρεσε τα παπούτσια που ήταν αφιερωμένα στην αδερφή του και έγραφαν “αιωνία σου η μνήμη μικρή αδερφή” και την ημερομηνία θανάτου της και βγήκε να… δώσει μάχη απέναντι στους Μπουλς, που όμως “άλωσαν” τη Βοστόνη με 106-102.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος παίκτης των γηπεδούχων (33 πόντους) και στο φινάλε λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε