Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πονοκέφαλος” με Τοροσίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ρεχάγκελ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το φιλικό με την Κορέα. “Είμαστε στο σωστό δρόμο”, δηλώνει ο Φύσσας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος εν όψει του Μουντιάλ. Το πρώτο τεστ είναι την Τρίτη με αντίπαλο την Κορέα και το ιατρικό επιτελείο άναψε “κόκκινο” για την συμμετοχή, ενώ και ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θέλει να επιβαρύνει την κατάσταση του παίκτη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής πονοκεφαλιάζει με τον τραυματισμό του άσου του Ολυμπιακού που αναμένεται να χάσει την μισή προετοιμασία.

Την προπόνηση της Κυριακής παρακολούθησε η Εθνική ομάδα παίδων. Πρίν την έναρξή της ο Ρεχάγκελ συγκέντρωσε τους νεαρούς διεθνείς στο κέντρο, όπου και τούς μίλη για πέντε λεπτά,παρουσία των νπροπονητών τους Βόκολου,Παχατουρίδη”Πρέπει να είσετ υπερήφανοι που αγωνίζεστε με την Εθνική Ελλάδος.Αφοσιωθείτε στο έργο σας,και προσπαθείστε καθημερινά να βελτιώνεστε.Η Εθνική Ανδρών σας περιμένει”,ήταν τα λόγια του Οτο πρός τους δεκαεπτάχρονους άσσους.

Στην προπόνηση που ακολούθησε οι διεθνείς άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και το διπλό είχε πάθος, ένταση και πολλά γκολ με τον Παντελή Καπετάνο να πρωταγωνιστεί σκοράροντας δύο φορές.
 

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τάκης Φύσσας μίλησε για την δουλειά που γίνεται στην Ελβετία και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
 
“Από την επομένη της πρόκρισης με την Ουκρανία ήδη σχεδιάζαμε το πλάνο για να έρθουμε όσο πιο οργανωμένοι γίνεται. Ολα είναι ιδανικά και υπάρχει ενθουσιασμός γι’ αυτό. Είναι ακόμα καλύτερες οι εγκαταστάσεις εδώ σε σχέση με το 2004.   Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από την Ομοσπονδία για να μη λείπει τίποτε από τους παίκτες. Το επιτελείο έχει στελεχωθεί πλήρως και γίνεται σπουδαία δουλειά. Το να γευόμαστε την ικανοποίηση των παικτών είναι ό,τι καλύτερο. Το κάθε στέλεχος του επιτελείου έχει τον ρόλο του στην ομάδα. Π.χ. ο Γιάννης Κωτσής ασχολείται, μεταξύ άλλων, με τη διατροφή και τις βιταμίνες που πρέπει να παίρνουν οι παίκτες. Ο Γρηγόρης Καραβέλης γυμνάζει τους τερματοφύλακες. Είναι τυχαία τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα, στην πραγματικότητα μιλάω για όλους. Ολοι προσφέρουν. Γίνονται καθημερινά μίτινγκ και ο καθένας ενημερώνει το τιμ για όσα έχουν να κάνουν με τις αρμοδιότητές του. Ολα κυλούν ρολόι. Αυτά τα πράγματα δεν υπήρχαν και προσπαθήσαμε πολύ για να πλαισιώσουμε το τιμ. Π.χ. έχουμε πλέον πέντε φυσικοθεραπευτές. Ο καθένας μπορούμε να πούμε ότι παραδίδει εργασία καθημερινά και ανά πάσα στιγμή γνωρίζουμε σε ποια κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης. Ο Σπυρόπουλος, π.χ., είχε ένα τράβηγμα στην ωμοπλάτη, λύθηκε αμέσως το θέμα. Δουλεύεται σωστά και το κομμάτι της ιατρικής περίθαλψης. Και με τον Τοροσίδη γίνεται πολύ καλή δουλειά”, δήλωσε ο Φύσσας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε