Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σαρωτικός ο Αστέρας! Παρέσυρε με “τεσσάρα” τον Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Τι το ήθελε ο Παναιτωλικός να προηγηθεί μέσα στην Τρίπολη! Ο Αστέρας ήταν καταιγιστικός και διέλυσε τους Αγρινιώτες με 4-1, λίγο πριν υποδεχθούν τον Ολυμπιακό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στανισάβλιεβιτς, που πέτυχε 2 γκολ και κέρδισε και πέναλτι.

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε την περίοδο φόρμας που διανύει φτάνοντας σε δεύτερη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά την ΑΕΚ, οι Πελοποννήσιοι συνέτριψαν στο “Θ. Κολοκοτρώνης” τον Παναιτωλικό με 4-1 για την -εξ αναβολής- 11η αγωνιστική και βελτίωσαν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στη βαθμολογία.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της Τρίπολης έφτασε τους 18 βαθμούς στο τελείωμα του πρώτου γύρου της Superleague, ξεπερνώντας τον Παναιτωλικό, που έμεινε στους 16.

Ο Αστέρας ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9′, με τον Μουνιός να νικά τον Ντοναρούμα για το 0-1. Οι Αρκάδες άργησαν πολύ να φτάσουν στη συνέχεια σε τελική φάση, αλλά όταν το έκαναν έφτασαν στην ισοφάριση.

Στο 38′ και μετά από ωραία κάθετη πάσα του Δημούτσου,ο Μανιάς νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Κυριακίδη, αλλά ο Στανισιάβλιεβιτς που ακολούθησε τη φάση έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 1-1. Το πρώτο μέρος όμως ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ανατροπή. Στο 40′ Ο Καλογερόπουλος έδωσε αρχικά φάουλ υπέρ του Αστέρα ελάχιστα έξω από την περιοχή των Αγρινιωτών, αλλά μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μάσα εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-1 του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης οι τρεις βαθμοί του ματς πήγαν για τα.. καλά υπέρ του Αστέρα. Στο 49′ ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Μανιά, αλλά όπως και στο πρώτο γκολ, ο Στανισάβλιεβιτς πήρε το “ριμπάουντ για το 3-1, ενώ στο 58′ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με το μακρινό σουτ του Τσουκάνη.

Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Αρκάδες όμως να συνεχίζουν με δέκα παίκτες, αφού ο Ιγκόρ αποχώρησε τραυματίας και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές. Οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση δυνάμεων και πήραν αυτό την εύκολη -όπως αποδείχθηκε- νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε