Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφαγή” Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού με ανακοινώσεις “δηλητήριο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Και ο πόλεμος ανακοινώσεων και επίσημων θέσεων μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται… Ο Παναθηναϊκός έκανε την αρχή με τη μεσημεριανή ανακοίνωσή του για τη διαιτησία του αγώνα ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον Ηρακλή, με τον Ολυμπιακό να περνάει στην αντεπίθεση και τους “αιώνιους” να “ξεκατινιάζονται”.

“Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τη διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος τη S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα. Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας”, ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα η “σκληρή” απάντηση του Ολυμπιακού.

“Καλούμε τους κυρίους Σαραϊδάρη, Γκρούτση και Βασσάρα να απαντήσουν στη συνεχιζόμενη εκβιαστική συμπεριφορά του προέδρου του Παναθηναϊκού. Είναι προφανές ότι συνεχίζει με τη γνωστή υστερική, απαράδεκτη και ξεδιάντροπα θηλυκή συμπεριφορά, να στοχοποιεί τους διαιτητές ώστε να παίζουν υπό το καθεστώς φόβου. Να μας απαντήσει η ΚΕΔ, τι θα κάνει απέναντι σε αυτή τη διαχρονική τακτική που ξεφτιλίζει και δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο”, σχολίασαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση, τονίζοντας : “”Είναι προφανές από την υβριστική θέση των υπευθύνων της ομάδας του Πειραιά, ότι τα όσα επεσήμανε με την ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του ισπανικού μοντέλου στη διαιτησία που έχει ως βάση το 50-50 για όλους. Η απομάκρυνση του επιδιωκόμενου στόχου τους προκαλεί απύθμενο εκνευρισμό. Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη”.

Ο Ολυμπιακός δεν φρόντισε να αφήσει αναπάντητη την επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο.

“Μόνο θυμηδία προκαλεί η αμήχανη απάντηση του επιφανή Έλληνα φοροφυγά, Γιάννη Αλαφούζου. Κατανοούμε και τον πανικό και τον εκνευρισμό του. Ωστόσο, μέχρις ότου ξεμπερδέψει με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που του έχουν δεσμεύσει τους προσωπικούς λογαριασμούς και το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων, καλό θα ήταν να μην μιλάει για νομιμότητα”.

“Η εποχή που ο Αλαφούζος εμφανίζονταν ως ιεροκήρυκας της εξυγίανσης, έχει καταπλακωθεί μεταξύ άλλων και στον όγκο των δεκάδων εκατομμυρίων της φοροδιαφυγής για την οποία είναι υπόλογος”.

“Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από επενδυτές και όχι από σαλτιμπάγκους με «δανεικό» και χαλκευμένο ‘πόθεν έσχες’, που προσπαθούν να καλύψουν την κάθε λογής ανεπάρκειά τους με τσιρίδες και απειλές”.

“Η περίοδος της ανοχής για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον ιδρυτή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (η οποία επίσης ελέγχεται για φοροδιαφυγή) έχει τελειώσει. Και κάτι τελευταίο. Ας πει κάποιος στον Αλαφούζο ότι το ποδόσφαιρο από την εποχή που αγνοούσε παντελώς το άθλημα, παίζεται στα γήπεδα και όχι στις τηλεδίκες και στις αμέτρητες και ανούσιες ανακοινώσεις που κατασκευάζει ο ίδιος”, ανέφερε η επίσημη θέση του Ολυμπιακού.

Και ο “χαρτοπόλεμος” συνεχίζεται…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε