Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Μάσα! Κανονικά στα δοκιμαστικά

Στο νοσοκομείο ο Μάσα! Κανονικά στα δοκιμαστικά

  Ο Φελίπε Μάσα πήρε το «πράσινο φως» για να «τρέξει» στα σημερινά ελεύθερα δοκιμαστικά για το ουγγρικό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, ύστερα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο προκάλεσε φόβο ότι ο οδηγός της Williams δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Τα διεθνή ΜΜΕ, μάλιστα, ανέφεραν ότι ο Βρετανός αναπληρωματικός «πιλότος» της ομάδας, Πολ ντι Ρέστα, ο οποίος «έτρεξε» για τελευταία φορά στη Φόρμουλα Ένα με τη Force India το 2013, ετοιμαζόταν να αντικαταστήσει τον 36χρονο Βραζιλιάνο.

«Ο Φελίπε αισθανόταν αδιαθεσία και ζάλη μετά το δεύτερο μέρος των ελεύθερων δοκιμαστικών (σ.σ. την Παρασκευή), επομένως πήγε στο νοσοκομείο καθαρά προληπτικά, για να διαπιστώσει ότι είναι καλά» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της Williams και πρόσθεσε: «Είδε σήμερα το πρωί στην πίστα τον ιατρικό εκπρόσωπο της FIA, ο οποίος είναι χαρούμενος που αυτός μπορεί να συνεχίσει να οδηγεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα κάνουν έναν επιπλέον έλεγχο ρουτίνας μετά το FP3 (σ.σ. το τρίτο και τελευταίο μέρος των ελεύθερων δοκιμαστικών), προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είναι καλά ενόψει των χρονομετρημένων δοκιμαστικών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε