Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο πλευρο του Κοντονή ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! “Συμφωνούμε απόλυτα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Ένωση και ο “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχθηκαν… θετικά την κίνηση του Σταύρου Κοντονή, να καλέσει σε παραίτηση από τα αξιώματα τους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν δικαστικές εκκρεμότητες

Ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τους ποινικά ελεγχόμενους που διατηρούν θέσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο να αποχωρήσουν από εκείνες, μέχρι να λήξουν οι δίκες.

Άτομα της διοίκησης της ΑΕΚ επεσήμαιναν ότι συμφωνούν απόλυτα με τις θέσεις του κ. Κοντονή, σχολιάζοντας πως “επικροτούμε τις απόψεις που διατυπώνονται και αυτό που εύλογα περιμένουμε είναι να γίνουν πράξη”.

Ταυτόχρονα, ο ΠΑΟΚ -που την Πέμπτη ζήτησε την παρέμβαση της Πολιτείας για τον ορισμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του διαιτητή Δημητρόπουλου- διάβασε με ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υπουργείο Αθλητισμού.

“Χαιρόμαστε που ο κ. Κοντονής προχώρησε στη σημερινή του τοποθέτηση, όπου ζήτησε αυτό που οι ποδοσφαιρικές αρχές θα έπρεπε να είχαν εφαρμόσει, το ελάχιστο αυτονόητο, προχωρώντας σε αυτοκάθαρση. Όντως μόνο η Πολιτεία μπορεί να επισπεύσει διαδικασίες κάθαρσης και για το λόγο αυτό ζητούμε την παρέμβασή της κάθε φορά που βιάζεται η κοινή λογική, για να αποτρέψουμε να στραφεί και ο τελευταίος φίλαθλος μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο”, αναφέρει η διαρροή της ΠΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε