Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Superleague: Ενίσχυση για Αστέρα, Ατρόμητο κι Απόλλωνα!

Superleague: Ενίσχυση για Αστέρα, Ατρόμητο κι Απόλλωνα!

Οι ομάδες της Superleague συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης να ανακοινώνουν την Τρίτη από μία μετεγγραφή.

 

 

Την απόκτηση του Ισπανού εξτρέμ, Ντάνι Πιτσίν ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Τον δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ επισημοίησε ο Ατρόμητος, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης ενισχύθηκε στη μεσαία γραμμή με τον Μπαρτλομιέι Μπαμπιάρζ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Dani Pichin (Ντάνι Πιτσίν) για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1992 στην Μαδρίτη και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην San Sebastian, αγωνίζεται ως εξτρέμ και επέλεξε το νούμερο “94” για τη φανέλα του”.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“Όταν το ταλέντο και η φιλοδοξία αναμειγνύονται με την ταχύτητα και την ορμητικότητα!.

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Ατρόμητος καλωσορίζει τον Δημήτρη Γιαννούλη, το 4ο νέο μέλος στην «οικογένεια» του «αστεριού!.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους του για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Γνωρίζω καλά τον Ατρόμητο λόγω της θητείας του αδελφού μου Κώστα πριν λίγα χρόνια, ξέρω ποιος είναι, ξέρω ότι είναι μια μεγάλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και οι οποίοι πάντα είναι υψηλοί» δήλωσε στο atromitosfc.gr o αριστερός ακραίος αμυντικός ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Γεννημένος στις 17 Οκτωβρίου 1995 στη Κατερίνη, έκανε τα πρώτα του βήματα στο Βατανιακό. Τον Ιανουάριο του 2014 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου παραχωρήθηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Πιερικό. Την σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Βέροια και αναδείχθηκε κορυφαίος νεοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής (rookie) στη Σούπερ Λίγκα. Επέστρεψε τον ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-17 και τον Ιανουάριο δόθηκε στην Ανόρθωση Κύπρου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Θα φορέσει το νούμερο «31» στη φανέλα του”.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού ποδοσφαιριστή Μπαρτουόμιε Μπάμπιαζ. Γεννημένος στις 3/2/1989, στο Κατοβίτσε, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έχει παίξει σε GKS Tychy, Ruch Chorzów, LKS Nieciecza”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε