Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συμφώνησε με Μπρόντμπι ο Ρόμενταλ – Στην Εθνική Σερβίας ο Φέισα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μια “ανάσα” από την επιστροφή στην πατρίδα του βρίσκεται ο Ντένις Ρόμενταλ καθώς συμφώνησε με την Μπρόντμπι και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση του Ολυμπιακού. Κάλεσε Φέισα ο Πέτροβιτς για τα προκριματικά του Euro 2012.

Υποχωρεί στη στάση του ο Ντένις Ρόμενταλ καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Δανία έχει καταλάβει πως δεν πρόκειται να αποζημιωθεί από τον Ολυμπιακό και προκειμένου να μείνει ανενεργός, ήρθε σε συμφωνία με την Μπρόντμπι.
 
Ο διεθνής μέσος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της πατρίδας του για διετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι η συγκατάθεση του Ολυμπιακού, η οποία αναμένεται να υπάρξει μέσα στο επόμενη διήμερο.
 

Στην Εθνική Σερβίας ο Φέισα

 
Τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του θα έχει την ευκαιρία να φορέσει ο Λιούμπομιρ Φέισα για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο του 2010. Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς έμεινε εντυπωσιασμένος από όσα είδε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ίντερ και τον κάλεσε για τους αγώνες με Βόρειο Ιρλανδία και Νήσους Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2012.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε