Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Συννεφιασμένος” Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας το οποίο διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση. Δεν επανέλαβαν οι πράσινοι εμφάνιση ανάλογη με το ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Συνθήματα κατά του Τζίγγερ.

Αν και αυτοί τη φορά αγωνίστηκαν αρκετοί από τους διεθνείς που δεν έπαιξαν στο πρώτο φιλικό, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν το ίδιο καλός.

Οι παίκτες του δεν έδειξαν διάθεση και το πιο ανησυχητικό ήταν η δυσκολία τους να ολοκληρώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την Γουέστ Χαμ σημείωσε ο Χιτσλμπέργκερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 42′, με τον Καρνέζη να φέρει ευθύνη αφού άργησε να αντιδράσει.

Οι περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο φώναξαν συνθήματα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και υπέρ του Νικόλα Πατέρα, ενώ είχαν συνομιλία με τον Κάρλος Φρέιτας εκφράζοντας του την ανησυχία τους για την απώλεια του Κρις.

Ο Νιόπλιας ξεκίνησε με τους: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Μελίση, Μαρίνο, Σιμάο, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Λέτο.

Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι: Νίνης, Γκαλίνοβιτς, Δημούτσος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πετρόπουλος, Μαυρίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε