Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Θα μιλήσει ο Μπάγεβιτς – Ξένος ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Σερβοέλληνας προπονητής αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποκάλυψε πως θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησης του το αργότερο μέχρι αύριο. Απόφαση για ξενό τεχνικό και “κατσάδα” Αδαμιδη στους παίκτες.

 

Λίγο μετά τις 13:00 πέρασε την πόρτα του πόρτα του προπονητηρίου της ΑΕΚ για τελευταία φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όχι για να προπονήσει αλλά για να αποχαιρετήσει τους παίκτες μετά την απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου.
 
Εξερχόμενος από τις εγκαταστάσεις ο “Ντούσκο” απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Έκανε γνωστό,όμως, ότι μέχρι την Τρίτη θα μιλήσει για την απόφασή του, ενδεχομένως μέσω μιας γραπτής του δήλωσης η οποία θα σταλεί στα ΜΜΕ.
 
Μαζί με τον Μπάγεβιτς αποχαιρέτησαν τους παίκτες και οι Μπουρουτζίκας, Γεωργαμλής, ενώ στο πόστο του γενικού αρχηγού θα παραμείνει ο Βασίλης Δημητριάδης.
 
Νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην οποία αποφασίσθηκε πως πρώτος στόχος είναι η πρόσληψη ξένου τεχνικού με τα ονόματα των Μπίλιτς, Μπόλονι και Μουνιόθ να βρίσκονται ήδη στο προσκήνιο.

Μετά την σύσκεψη στα γραφεία, πήγε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρών” είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Μπάγεβιτς και στη συνέχεια παρουσίασε στους παίκτες τους Κόλα και Γκρέταρσον οι οποίοι θα κάτσουν προσωρινά στον πάγκο της “Ένωσης”.

Στη συνέχεια ο Αδαμίδης τα “έψαλε” στους παίκτες για την απόδοση τους στα τελευταία παιχνίδια λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τα ψέμματα τελείωσαν. Μην ξεφτιλίζεται άλλο την φανέλα. Τα όρια μεταξύ αποθέωσης και ξύλου είναι πολύ κοντά.Πρέπει να αναλάβεται όλοι τις ευθύνες σας και να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο. Να σέβεστε τους προπονητές σας κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε