Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μπίλιτς, ο Μπόλονι και οι Ισπανοί

Η ονοματολογία καλά κρατεί στην ΑΕΚ για τον προπονητή που διαδεχθεί τον Ντούσαν Μπάγεβιτς με τα ονόματα των Μπίλιτς, Μπόλονι, Χιμένεθ, Μουνίθ και Τοράλ να βρίσκονται στο προσκήνιο. Φεύγουν και οι Μπουρουτζίκας, Γεωργαμλής. Μένει ο Δημητριάδης.

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποτελεί παρελθόν από την “Ένωση” και οι διοικούντες κινούνται ήδη για την διάδοχη κατάσταση. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του πρώην προπονητή της Σεβίλλης, Μανόλο Χιμένεθ, του πρώην προπονητή της Μάλαγα, Χουάν Ραμόν Μουνίθ και του πρώην τεχνικού της Σανταντέρ, Γκαρσία Τοράλ . Επίσης, στα υπ’ όψιν βρίσκεται η περίπτωση του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος πέρσι εργαζόταν στην Σταντάρ Λιέγης.

 
Το τελευταίο όνομα που είδε το “φως” της δημοσιότητας ήταν αυτό του ομοσπονδιακού προπονητή της Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς. Ο 42χρονος τεχνικός είναι μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση αφού ούτε υψηλό κασέ έχει και πληρεί όλο το πακέτο που θέλουν στην ΑΕΚ.
 
Το δρόμο του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα πάρουν και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρης Μπουρουτζίκας και Λύσανδρος Γεωργαμλής. Αντίθετα ο Βασίλης Δημητράδης θα παραμείνει στο πόστο του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε