Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα αλλάζει…σχεδόν όλα ο Κούπερ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο προπονητής του Άρη έχει βάλει τα σημειωματάρια του και σύντομα θα ανακοινώσει στη δίοικηση των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης τις προτάσεις του για την επόμενη χρονιά.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου και ένας από τους λόγους της αναγνώρισης του είναι ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ήδη, πριν καλά-καλά ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ του Πρωταθλήματος, έχει φτιάξει μια έκθεση την οποία θα καταθέσει την επόμενη εβδομάδα στη διοίκηση του Άρη.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνοντα τα ονόματα των παικτών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, αλλά και οι προτάσεις για τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να αποκτηθούν, ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι αλλαγή, πάντως, αναμένεται να είναι μεγάλης έκτασης.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο “Γ.Καραϊσκάκης”. Τζόνσον, Βανγκελί, Πρίττας και Νέτο δεν θα είναι στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος όμως βλέπει με ικανοποίηση να επιστρέφουν οι Τόνι Κάλβο και Χαβιέ Κάμπορα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε