Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα φώτα στο Φάληρο

Ολυμπιακός και ΑΕΚ δίνουν το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς
Ολυμπιακός και ΑΕΚ δίνουν το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2010 διεξάγεται στο Γ.Καραϊσκάκης, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και δεν θέλουν να σκέφτονται την περίπτωση νέας απώλειας. 

Το 2009 έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο, με την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης να δημιουργεί κλυδωνισμούς στην ομάδα. 

Ο Ζίκο άφησε εκτός αποστολής τους Ντουντού, Λεντέσμα, Στολτίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο και όπως γίνεται αντιληπτό οι λύσεις που έχει στα χέρια του για τη μεσαία γραμμή είναι περιορισμένες.

Ο Κατσικογιάννης αναμένεται να βρεθεί στο πλάι του Μαρέσκα, ελλείψει άλλων λύσεων. Στην επίθεση ο Μήτρογλου θα έχει για πρώτη φορά επί Ζίκο παρτενέρ, αφού ο Ντιόγκο θα βρίσκεται πιθανότατα στην ενδεκάδα.

Στην ΑΕΚ η παρουσία 300 οπαδών της ομάδας στο ξενοδοχείο “ντόπαρε” τους παίκτες που επιθυμούν να δώσουν χαρά στον κόσμο.

Το ματς είναι εξόχως σημαντικό και για την Ένωση που μπορεί να μην έχει ελπίδες για τον τίτλο όμως κυνηγά τις θέσεις που εξασφαλίζουν είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Μπάγεβιτς προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Τζιμπούρ μετά από σχεδόν 5 μήνες. Ο Γαλλοαλγερινός ενσωματώθηκε στην αποστολή σε αντίθεση με τους Νέμθ, Χουανφράν και Ενσαλίβα που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών.

Σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι στις 19.00. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος.

   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε