Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Νικήστε για εμάς και την φανέλα”

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε το δικό του μήνυμα εν όψει ντέρμπι
Ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε το δικό του μήνυμα εν όψει ντέρμπι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Περίπου 300 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της “Ένωσης” και τους ζήτησαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το κλίμα στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχει αλλάξει τις τελευταίες ώρες αφού μετά το πριμ που έταξαν οι μέτοχοι στους παίκτες για νίκη στο Φάληρο, περίπου 300 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αττικής οδού όπου βρίσκεται η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” για να τους εμψυχώσουν και να τους ζητήσουν τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

 
Οι οπαδοί φώναξαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και κατά του Ολυμπιακού έξω από το ξενοδοχείο και λίγο αργότερα κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας κατέβηκαν από τα δωμάτια προκειμένου να τους ακούσουν “Δεν ήρθαμε εδώ για να σας τρομάξουμε, ούτε για να σας φοβήσουμε. Ήρθαμε να σας ζητήσουμε να νικήσετε τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε ότι έχετε προβλήματα με την διοίκηση και με τις πληρωμές αλλά θέλουμε να νικήσετε για εμάς και για την ΑΕΚ. Θέλουμε να ματώσετε την φανέλα της ομάδας. Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε αύριο στο γήπεδο όμως ξέρετε ότι σας στηρίζουμε παρότι μας έχετε πικράνει. Παιξτε επιτέλους ως ΑΕΚ”, ήταν μερικά από τα λεγόμενα του Δημήτρη Χατζηχρήστου και άλλων μελών της ORIGINAL 21 προς τους παίκτες της ομάδας.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε