Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα “γκάζια” και ο προβληματισμός του Χιμένεθ για τα χαφ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός τα έψαλλε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, βλέποντας να μην εκτελούν σωστά τις ασκήσεις. Το θέμα όμως που τον απασχολεί είναι το τι θα κάνει με τα αμυντικά χαφ αφού δεν βλέπει να υπάρχει περίπτωση απόκτησης κι άλλου παίκτη…

Παίρνει Μίτσελ η ΑΕΚ

Δέλλας: Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ δεν έχει καμία εμπλοκή

Ο Ντιόπ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και έτσι το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή θα είναι τεράστιο. Ακόμη και αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Μίτσελ, ο Χιμένεθ θα ήθελε τουλάχιστον άλλον ένα παίκτη όμως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η κίνηση των διαρκείας δεν είναι αυτή που περιμένουν στην ΑΕΚ και μόνο σε περίπτωση πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή θα υπάρξει ενίσχυση.

Ο Χιμένεθ πάντως θα πορευτεί με αυτούς που έχει και πιθανότατα θα επιλέξει το σύστημα με ρόμβο ώστε να περιορίσει τους αμυντικούς μέσους που θα χρειάζεται.

Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, όταν είδε τους παίκτες του να μην εκτελούν σωστά τις ασκήσεις.

Χαρακτηριστικά τους είπε στους Λαγό, Κατσέτη, Γεωργέα και Μπέλεκ: “Σταματήστε τώρα. Είστε ελάχιστα επαγγελματίες, τελείωσε εδώ για σας η άσκηση, πηγαίνετε να πιείτε νερό.”

Πάντως λίγο αργότερα ο Χιμένεθ επιβράβευσε άλλο γκρουπ παικτών που εκτελούσε σωστά τις ασκήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε