Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς πονάει ένα χρόνο!

Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς πονάει ένα χρόνο!

Ένα… διάλειμμα από την αγωνιστική δράση σκέφτεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Τόμας Μπέρντιχ, στα προημιτελικά του Wimbledon, και οι οποίες δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο λονδρέζικο τουρνουά.

 Ο κάτοχος τριών τίτλων στο Wimbledon έχασε το πρώτο σετ από τον Τσέχο και κατά τη διάρκεια του δεύτερου πλησίασε αρχικά τον διαιτητή για να του σφίξει το χέρι και στη συνέχεια τον Μπέρντιχ, στον οποίο και ευχήθηκε καλή συνέχεια στο τουρνουά, καθώς οι ενοχλήσεις τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει.
Μετά τον αποκλεισμό του ο 30χρονος αποκάλυψε ότι οι ενοχλήσεις στον δεξί ώμο τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ συμπλήρωσε… «Οι ειδικοί που έχω μιλήσει μαζί τους για τον τραυματισμό μου δεν ήταν ξεκάθαροι. Σκέφτονται την επέμβαση, αλλά και άλλες τεχνικές αποκατάστασης. Κανείς δεν είναι ξεκάθαρος και νομίζω ότι η αποχή μου για ένα διάστημα από το τένις είναι μία προοπτική που πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τώρα. Όσο περισσότερο αγωνίζομαι, τόσο περισσότερο πονάω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε