Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαριστέας: Δεν πηγαίνουμε κάθε μέρα στο Μουντιάλ

Ο Άγγελος Χαριστέας και οι υπόλοιποι διεθνείς προετοιμάζονται για το ματς κόντρα στη Σενεγάλη
Ο Άγγελος Χαριστέας και οι υπόλοιποι διεθνείς προετοιμάζονται για το ματς κόντρα στη Σενεγάλη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής φορ οριοθέτησε τους στόχους της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε στο φιλικό ματς κόντρα στην Σενεγάλη ενώ μίλησε και για τους νέους παίκτες. 

“Πάντα υπάρχει στόχος, δεν πηγαίνεις κάθε μέρα στο Μουντιάλ. Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας. Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο. Στόχος είναι να δίνουμε το παρών σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και να φτάνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. 
Έχει πολλά νέα πρόσωπα η Εθνική. Οι παλιότεροι προσπαθούμε να καλωσορίσουμε τα νέα παιδιά και να τους βάλουμε στο κλίμα και στην οικογένεια της Εθνικής. Όλοι πρέπει να έχουν νοοτροπία νικητή.

Θα προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο ματς κόντρα στη Σενεγάλη, αν και έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας. Είναι δύσκολη περίοδος για όλους. Ο καθένας έχει στόχους με την ομάδα του και τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Η Σενεγάλη έχει περίπου ίδιο στυλ με τη Νιγηρία, ενώ και στα άλλα δύο φιλικά που θα δώσουμε οι αντίπαλοί μας μοιάζουν με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο Μουντιάλ. Είναι σημαντικό να δούμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε αυτές τις ομάδες” δήλωσε στο περιθώριο της προπόνησης της Εθνικής ομάδας ο Άγγελος Χαριστέας. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε