Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζαρντίμ: Πρώτα αξιολόγηση, μετά μετεγγραφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αφού έθεσε ως στόχο το νταμπλ και την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε την αξιολόγηση του ρόστερ, με δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη γέμισαν ξανά για την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε το στίγμα για την χρονιά που ξεκινά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες. Θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Champions League. Πρέπει να ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και να περάσουμε τη φάση των ομίλων», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Σε αυτές τις πρώτες ημέρες μαθαίνω τον τρόπο λειτουργίας και είναι σημαντικό για μένα να βρω την απαραίτητη οργάνωση». 

Όσο για την ενίσχυση της ομάδα, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας να αξιολογήσουμε τους παίκτες για να δούμε αν θα χρειαστούμε να κάνουμε στη συνέχεια κάποιες μεταγραφές. Εννοώ τα πέντε φιλικά, τους δύο στην Αυστρία και τους τρεις στην Πορτογαλία. Εκεί θα δω τους παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις».

Από κει και πέρα τα βλέμματα στράφηκαν στα έξι νέα πρόσωπα. Οι Μανωλάς, Σιόβας, Βλαχοδήμος, Τάτος, Γιαννιώτης, Τάτος και Ζαραδούκας πήραν μία πρώτη γευσή από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, ενώ την Πέμπτη θα παρουσιαστούν από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε