Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Aνατροπή από Ρούνεϊ – Ανανέωσε στην Γιουνάιτεντ

Aνατροπή στην υπόθεση του Ρούνεϊ.

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος τελικά συμφώνησε να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2015.

Το θέμα της παραμονής του Γουέιν Ρούνει στους “κόκκινους διάβολους”, είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στην Αγγλία, ειδικά μετά την πρόθεση του παίκτη να πάει στην μεγάλη εχθρό του Μάντσεστερ, τη Σίτι.

Νωρίτερα ο παίκτης είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του, από 30 άτομα, που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του. Πριν κοπάσει όλος ο θόρυβος που δημιουργήθηκε μετά το συμβάν, ήρθε η δήλωση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ότι ο Ρούνεϊ πήρε τελικά την σωστή απόφαση.

“Νομίζω ότι τώρα ο Γουέιν έχει καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος που δέχτηκε να μείνει, για να καθοδηγήσει τους νεότερους παίκτες και να καθιερωθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει αυτή τη φανέλα”, είπε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Ενώ, λίγο αργότερα, ήρθε και η δήλωση του ίδιου του ποδοσφαιριστή: “Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράφω ένα ακόμα συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ. Μίλησα με τον προπονητή, αλλά και με τους ιδιοκτήτες και με έπεισαν ότι ανήκω εδώ. Είχα δηλώσει την Τετάρτη ότι ο προπονητής μας είναι ιδιοφυία. Η πίστη και η υποστήριξη προς το πρόσωπο μου με έπεισαν να μείνω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε