Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Αυτά είναι τα καθάρματα!”

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο σκόρερ της Καβάλας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ταμαντανί Ενσαλίβα, εξηγεί ποιους αποκάλεσε “καθάρματα” στο facebook και καταθέτει πως πιστεύει ότι θα σωθεί η Ένωση.

Η αποχώρησή του από την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2010 και η παραχώρησή του (με την μορφή δανεισμού) στη νορβηγική Λίλεστρομ (τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς), δεν του έκατσε ποτέ καλά. Η πρώτη (επανα) αντάμωση του με την “Ένωση”, όμως, έμελλε να τον φέρει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς με δικό του γκολ, η νέα του ομάδα, η Καβάλα νίκησε με 1-0 τους “κιτρινόμαυρους” μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και τους απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο λόγος για τον 30χρονο Καναδό μέσο, Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος μπορεί να μην πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, σε ένδειξη σεβασμού προς την θητεία στην ΑΕΚ, ωστόσο, μετά το ματς αφιέρωσε το τέρμα του “στα καθάρματα που έκαναν ότι μπορούσαν για να με γ…σουν όταν έπαιζα στην ομάδα”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το gazzetta.gr τον εντόπισε στο σπίτι του στην Καβάλα και του έδωσε την ευκαιρία να γίνει πιο αποκαλυπτικός…

Διαβάστε ακόμα…

Πόσο πιο… κάτω – Ο χειρότερος “κιτρινόμαυρος” επίλογος (VIDEO)

Οι Μάγιας “σκέφτονταν” την ΑΕΚ – Ο Ενσαλίβα ολοκλήρωσε τον…εφιάλτη

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην ΑΕΚ ως το 2014

Ανακοίνωσε Κοντοέ ο Μπεκάλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε