Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Αυτοδυναμία” με Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βέλγος επιθετικός είναι το πρόσωπο της ημέρας και όλοι συζητούν για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να “δέσει” τον Μιραλάς και εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη. Όλα καλά με Μέλμπεργκ.

Το εντυπωσιακό 5-0 επί του Πανιωνίου, ήταν το καλυτερο γιατρικό για τους ερυθρόλευκους που άφησαν στο παρελθόν την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά και την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στην Ηλιούπολη.

Το σκορ πάντως δεν λέει όλη την αλήθεια, αφού ο Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε τεράστια προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Αυτά προήλθαν από τις απουσίες των Ιμπαγάσα, Ντουντού και αν δεν υπήρχε ο Κέβιν Μιραλάς τότε πιθανότατα το σκορ θα ήταν διαφορετικό. 

Ο Βέλγος έκανε γκολ από το πουθενά και άνοιξε την άμυνα του Πανιωνίου. Λογικό και επόμενο να παίρνει όλη τη δόξα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού τραγούδησαν ουκ ολίγες φορές το όνομα του, οι αθλητικες εφημερίδες δεν σταματούν να τον εκθιάζουν και ο Βαγγέλης ΜΑρινάκης ετοιμάζεται να τον “δέσει” στο λιμάνι.

Ο παίκτης έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν και αν ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τον αγοράσει θα πρέπει να δώσει 2.5 εκ. ευρώ στους Γάλλους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Ο μάνατζερ του πάντως αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα για να τα πει με τους διοικούντες των ερυθρόλευκων. Στόχος και των δύο πλευρών είναι να τελειώσει γρήγορα το θέμα και να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Η πλευρά του παίκτη αξιώνει και τα 300.000 ευρώ που χρωστάει η Σεντ Ετιέν στον πατέρα του Μιραλάς και αυτό το ποσό αποτέλεσε την αφορμή της κόντρας που υπήρξε λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

Πάντως αναμένεται το θέμα να λήξει θετικά για τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει να βάλει και υψηλή ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του παίκτη.

“Ανακούφιση” με Μέλμπεργκ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε αφού ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έχει ένα αιμάτωμα στη φτέρνα κάτι που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει να χάσει τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε