Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν εμφανίστηκε ο Σισέ λόγω… εγγυητικών!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Γάλλος επιθετικός δεν πήγε την Τετάρτη να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Λάτσιο, μιας και οι Ρωμαίοι δεν έχουν καταβάλει ακόμα τις εγγυητικές επιστολές στον Παναθηναϊκό.
 
 
Ο Σισέ δεν εμφανίστηκε στα γραφεία των “λατσιάλι” για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων (τρία συν ένα) χρόνων και γενικότερα παραμένει άφαντος, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα “cittaceleste.it”.
 
Τον 30χρονο φορ, μάλιστα, περίμενε στα γραφεία ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας Μαουρίτσιο Μαντσίνι που δεν έχει ενημερωθεί ακόμα από την διοίκηση εάν συμβαίνει κάτι και έχει κολλήσει η μεταγραφή.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόβλημα είναι η μη καταβολή των εγγυητικών επιταγών εκ μέρους των Ιταλών, με τον Παναθηναϊκό να θέλει πρώτα να διασφαλιστεί (κάτι που είχε κάνει και η Μαρσέιγ όταν ήρθε στην Αθήνα ο Γάλλος) πριν δώσει την οριστική του συγκατάθεση για την μεταγραφή και ανάψει το “πράσινο” φως στον 30χρονο να υπογράψει με τους Ρωμαίους.
 
Οι Ιταλοί, πάντως, ανέφεραν πως υπάρχει πρόταση από την Μπόλτον στα γραφεία του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» ζήτησαν περισσότερα χρήματα από την ιταλική ομάδα για να κλείσει το deal. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε