Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Δεν έχει κάνει πρόταση για Ντιόπ η ΑΕΚ”

“Δεν έχει κάνει πρόταση για Ντιόπ η ΑΕΚ”

Οι άνθρωποι της “ένωσης” εκφράζουν την αισιοδοξία ότι το θέμα του Σενεγαλέζου θα τελειώσει απο μέρα σε μέρα, αλλά η Πόρτσμουθ διαψεύδει. Επέστρεψε ο Δέλλας.

“Η ΑΕΚ δεν είναι στις ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση”, δήλωσε στον NovaΣπορ 94,6, o εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου. Ο Άντριου Ανδρονίκου επεσήμανε ότι η Πόρτσμουθ περιμένει τον παίκτη τη Δευτέρα στο Λονδίνο για να συζητήσουν τις προτάσεις που έχουν γίνει για την απόκτηση του.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της “ένωσης” διατηρούν την αισιοδοξία τους, για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Εν τω μεταξύ, μετά από 3 χρόνια, επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Ο 34χρονος αμυντικός υπέγραψε σήμερα  συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

“Το έχω δηλώσει, το έχω δείξει όντας η μοναδική ομάδα που έχω παίξει στην Ελλάδα τόσα πολλά χρόνια και νομίζω ότι σε αυτή θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου”, δήλωσε ο Δέλλας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

Αντίθετη πορεία θα ακολουθήσει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, καθώς ενημερώθηκε ότι θα πρέπει να βρεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Σουηδός αμυντικός αμοίβεται με 800.000 ευρώ ετησίως και το ποσό αυτό επιβαρύνει πολύ τα ταμεία των “κιτρινόμαυρων” που αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν.

ΑΕΚ: Έδιωξαν τον Χέρσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε