Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έγινε η συνάντηση με Φλωρίδη – Ο Κατσαρής ενημερώνει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για το αποτέλεσμα της συνάντησης με τον υποψήφιο επενδυτή.
Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συγκάλεσε για το απόγευμα της Τετάρτης (20/07, 19:30) ο πρόεδρος του Α.Σ. Θανάσης Κατσαρής. Σε αυτή θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με τους υποψήφιους επενδυτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
 
Στη συνάντηση που προηγήθηκε βρέθηκαν εκτός από τον κ. Κατσαρή, οι Σαχπατζίδης, Φλωρίδης, Δεσύλλας και Βρύζας, ενώ απουσίαζε ο Ζαγοράκης.
 
Η πλευρά των υποψηφίων επενδυτών παρουσίασε αποδεικτικό τράπεζας της Τουρκίας στην οποία υπάρχει κατάθεση, στο όνομα του Βασίλη Φλωρίδη, ένα ποσό κοντά στα 10 εκ. ευρώ.
 
Οι επενδυτές ζήτησαν την Δευτέρα (25/7) να συνεχιστεί ο έλεγχος με την προοπτική εάν δεν υπάρξει πρόβλημα να επενδύσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 7 εκ. ευρώ. Μάλιστα, όπως διέρρευσε η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών παρουσιάζεται διατεθειμένη, εφόσον τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι θετικά, να διαθέσουν άμεσα την Τρίτη (26/7) ή την Τετάρτη (27/7) το ποσό των 500.000 ευρώ ώστε να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε