Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένας Τζιοβάνι για το Θρύλο

Ο Τζιοβάνι Μορένο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Ο Τζιοβάνι Μορένο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Η παρέλαση ονομάτων συνεχίζεται στον Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει κρούση για την απόκτηση του Κολομβιανού Τζιοβάνι Μορένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς βρίσκεται στην Κολομβία και αναζητεί παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους ερυθρόλευκους.

Πρώτος στόχος είναι ο Τζιοβάνι Μορένο, ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος ο οποίος κοστολογείται 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος μέσος της Ατλέτικο Νασιονάλ έχει περάσει το 2007 από την Σεντ Ετιέν χωρίς να μπορέσει να προσαρμοστεί στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

“Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Ελλάδα. Με τα θέματα αυτά ασχολείται ο ατζέντης μου. Εχω παιχνίδι και μετά θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για το αν υπάρχει κάτι. Στόχος μου είναι να πάω στην Ευρώπη αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Σαφώς και θα με ενδιάφερε η προοπτική του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχει φανατικό κόσμο και εκεί έπαιζε ο Ριβάλντο, που είναι το είδωλό μου. Είχα ακούσει παλαιότερα για τον Ολυμπιακό ότι με κοιτάζει, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θα πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για κάτι πιο συγκεκριμένο. Ελπίζω, αν ο Ολυμπιακός ενδιαφερθεί και με θέλει, να με αφήσει η ομάδα μου να φύγω για την Ευρώπη” δήλωσε ο Τζιοβάνι Μορένο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε