Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Επιστρέφει ο κόσμος στα γήπεδα! Με οπαδούς τα Ολυμπιακός – Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ – Ομόνοια”

Ολυμπιακός
Intime.gr

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση της υγειονομικής επιτροπής για επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ, για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τι θα γίνει στη Superleague.

Πιο συγκεκριμένα -και σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA.gr” η υγειονομική επιτροπή άναψε.. πράσινο φως για της επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Οι αποφάσεις αναμένεται να επισημοποιηθούν εντός της ημέρας.

Όπως αναφέρεται, η αρχή θα γίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Θα επιτραπεί ένα ποσοστό 10% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου με ανώτατο αριθμό θεατών σε κάθε γήπεδο τους 3.500.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας Ολυμπιακός – Μαρσέιγ την Τετάρτη (21/10) στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα έχει 3.200 κόσμο και το ΠΑΟΚ – Ομόνοια στην Τούμπα την Πέμπτη (22/10) θα γίνει παρουσία 2.900 φιλάθλων.

Μένει να ξεκαθαριστεί το πώς θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων, η.. τοποθέτηση τους στο γήπεδο και αν θα υπάρξει αλλαγή στον αριθμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψουν προβλήματα συμπεριφοράς (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή συνωστισμού σε εισόδους και εξόδους), τότε το μέτρο θα επεκταθεί και στις άλλες αθλητικές δραστηριότητες και θα… περάσει και στη Superleague.

Όπως αναφέρεται, η επιστροφή του κόσμου θα γίνει πιλοτικά, αρχικά με δύο αναμετρήσεις την προσεχή αγωνιστική της Superleague. Συγκεκριμένα θα αφορά τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ (25/10) και Ατρόμητος – Παναιτωλικός (26/10), επίσης φυσικά στο 10% της χωρητικότητας των γηπέδων, ενώ από την 7η αγωνιστική θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων σε όλους τους αγώνες.

ΠΗΓΗ: SDNA.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις