Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν του Παναθηναϊκού-Μαχαιρώθηκε οπαδός του ΠΑΣ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS

– Άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα
– Κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ η αποστολή έφτασε στους Ζωσιμάδες
– Νωρίτερα μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος οπαδός του ΠΑΣ
– 500 οπαδοί του “τριφυλλιού” βρίσκονται στην πόλη, χωρίς η ΠΑΕ να έχει παραλάβει εισιτήρια

Ένταση υπήρξε κατά τη μεταφορά των παικτών του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες. Άγνωστοι επιτέθηκαν στο πούλμαν με πέτρες, προκαλώντας φθορές.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00 αλλά σίγουρα τα… αίματα άναψαν από νωρίς. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κάλεσαν στο σημείο την αστυνομία και αυτή εγγυήθηκε την ομαλή πορεία προς το γήπεδο.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η αποστολή έφτασε στους Ζωσιμάδες και όλα πλέον έχουν ηρεμήσει. Το θέμα είναι τι θα συμβεί με τους 500 οπαδούς του Παναθηναϊκού που έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία στη Λίμνη των Ιωαννίνων.

Η ΠΑΕ δεν έχει παραλάβει εισιτήρια αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στα Γιάννενα. Οι οπαδοί έχουν στα χέρια τους εισιτήρια αλλά η αστυνομία δεν τους επιτρέπει να προσεγγίσουν το γήπεδο.

Νωρίτερα, σε συμπλοκές στο κέντρο της πόλης, οπαδός του ΠΑΣ μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένος, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Στο νοσοκομείο πήγε ακόμα ένας, με χτύπημα στο κεφάλι, χωρίς να είναι σοβαρή η κατάσταση.

Σπουδαίο ματς στην Τούμπα – Δοκιμασία Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε