Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ετοιμάζονται να κατεδαφίσουν τη Λεωφόρο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την πρόθεση άμεσης έκδοσης προεδρικού διατάγματος για κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, φέρεται να έχει η Εκτελεστική Επιτροπή του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας. – Έρχονται αντιδράσεις απ’ τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Η εφημερίδα “Πράσινη” αποκαλύπτει την πρόθεση της ΕΕΟΡΣ της Αθήνας να προχωρήσει τις διαδικασίες που προβλέπουν την άμεση έκδοση προεδρικού διατάγματος για την κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση με παρόντες εκπροσώπους του Δήμου Αθηνών και της κατασκευαστικής εταιρείας του Μπάμπη Βωβού.

Σε αυτή τη συνεδρίαση της ΕΕΟΡΣ της Αθήνας εκδόθηκε ομόφωνα θετική γνωμάτευση για να προχωρήσει η έκδοση του προεδρικού διατάγματος, αφού δοθεί για ψήφιση. Η Επιτροπή μετά την συνεδρίαση εξέδωσε ομόφωνα τη θετική της γνωμάτευση, έτσι ώστε να προχωρήσει το σχέδιο προεδρικού διατάγματος, που θα σταλεί για ψήφιση και προβλέπει την άμεση έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου για να εκδοθεί στη συνέχεια οικοδομική άδεια του εμπορικού κέντρου που θέλει να κάνει στον Βοτανικό η εταιρία “Μπάμπης Βωβός”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την στιγμή που το ζήτημα το γνωρίζουν οι Νίκος Σηφουνάκης (αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ), Γιώργος Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων).

Από την πλευρά του, ο Ερασιτέχνης ετοιμάζει δυναμική αντίδραση, για να μην προχωρήσει η ψήφιση του προεδρικού διατάγματος.

Μάλιστα, την ερχόμενη Τετάρτη η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου, για να αναλύσει τα δεδομένα της υπόθεσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε