Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήρθε ο Πεν – πρόβλημα με Μπουρούση

Ο Πεν προπονήθηκε
Ο Πεν προπονήθηκε, όχι όμως και ο Μπουρούσης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σκούνι Πεν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας έτοιμος να πάρει ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει ξεχάσει την τελευταία φάση στον πέμπτο τελικό της περιόδου 2006-07 όταν ο Διαμαντίδης του έκανε φάουλ αλλά ο Πηλοΐδης δεν το έδωσε.

“Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Θυμάμαι τη φάση με τον Διαμαντίδη και το σφύριγμα που δεν δόθηκε. Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως, αν οι διαιτητές είχαν σφυρίξει αυτό το φάουλ, θα είχαμε καταφέρει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω. Όποιος βλέπει, νομίζω πως το πιστεύει και αυτός. Έχω μια δουλειά να τελειώσω. Καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά εμένα μου αρέσουν τα κόκκινα. Τα θυμάμαι όλα. Θα το θυμάμαι ακόμα και στα 50 μου. Όπως και πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτσι και εγώ έχω να τελειώσω μια δουλειά. Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, οπότε όλοι μας ως ομάδα έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε.”

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Γιάννης Μπουρούσης ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ακολούθησε το πρόγραμμα. Δύσκολα θα παίξει στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, όμως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στην Εφές Πίλσεν, όπως και ο Παπαλουκάς. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε