Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατσουράνης: Έκανε λάθος ο Γκέκας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Απαντήσεις στο θέμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και του Φάνη Γκέκα στην Εθνική ομάδα έδωσε ο μέσος του Παναθηναϊκού που μίλησε για τη νίκη επί της Κροατίας και την αναμέτρηση με την Γεωργία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον “Sentra 103,3”:
 
Για τη νίκη επί της Κροατίας:
Ήταν ένα καλό βράδυ γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο. Η δική μας χαρά είναι ότι σταθεροποιούμαστε στις μεγάλες διοργανώσεις κι έχουμε την εθνική στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Για μας αυτή είναι η χαρά. Είναι σαν να παίρνεις πολλούς τίτλους μαζεμένους. Για μένα η πιο σημαντική ομάδα είναι η εθνική.
 
Για το αν αποδεικνύεται ότι δεν είναι σύμπτωση η παρουσία της εθνικής στις μεγάλες διοργανώσεις:
Δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μέσα στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου κι αυτό δεν είναι σύμπτωση.
 
Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της εθνικής:
Αυτό χτίζεται μέσω της νοοτροπίας αυτής της ομάδας. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα αλλά η ομάδα πάνω από όλους.
 
Για την επιστροφή του Φάνη Γκέκα στην εθνική και το γεγονός πως πανηγύρισε μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη το γκολ που σημείωσε:
Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ο Φάνης το κατάλαβε μόνος του. Με φωτογράφισε στις δηλώσεις του όταν αποχώρησε από την ομάδα. Ωστόσο είχε άδικο 100%. Έκανε λάθος, το παραδέχτηκε και είναι καλοδεχούμενος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιους παίκτες χωρίς λόγο.
 
Για το αν σκέφτεται πως είναι πολύ κοντά στο να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την εθνική:
Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο σκέφτεσαι μόνο το ματς. Δεν σκέφτεσαι εξωγηπεδικά θέματα. Με το καλό να πάμε στο Eurο.
 
Για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Γεωργία που ακολουθεί:
Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Δεν σου χαρίζουν τίποτα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να μοχθήσεις για να το πάρεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε