Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα… και στις μεταγραφές

Μετά τον Οράσιο Καρντόσο οι “Αργομαύτες” απέκτησαν, τον διεθνή Νιγηριανό Μπαρτολομίου Ογκμπέτσε και τον Βιτορίνο Αντούνιες δανεικό από την Ρόμα. Στην Καβάλα βρίσκεται και ο Γάλλος επιθετικός Κουλιμπαλί, ενώ μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει για τον Κέζμαν.

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην Καβάλα τις τελευταίες ώρες. Η πρώτη επαρχιακή ομάδα της περσινής σεζόν θέλει, τουλάχιστον, να διατηρήσει αυτόν τον τίτλο και κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι.
 
Πιο αναλυτικά, μετά τον Οράσιο Καρντόσο και ο Μπαρτολομιού Ογκμπέτσε υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τη Νιγηρία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, έχει “γεμάτες” χρονιές με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Τζαζίρα, Αλαβές, Βαγιαδολίδ, Κάντιθ και θεωρείται δεινός σκόρερ.
 
Το αριστερό άκρο της άμυνας των «Αργοναυτών» θα καλύπτει την επόμενη σεζόν ο Βιτορίνο Αντούνιες, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα και τον Πανιώνιο, είναι διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας.

Από χθες βρίσκεται στην Καβάλα ο Αντάμο Κουλιμπαλί, ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντέμπρετσεν, και κατέκτησε το ουγγρικό πρωτάθλημα σκοράροντας 15 φορές. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση και αναμένεται να υπογράψει, αν και αναζητείται ένα ακόμα «βαρύ» όνομα για τη γραμμή κρούσης.

Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στην Καβάλα για την απόκτηση του Ματέγια Κέζμαν από την Παρί Σεν Ζερμέν, επιθετικού που ασφαλώς ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Εναλλακτικές του είναι δύο ακόμα διάσημοι ποδοσφαιριστές, ο Σαμπανί Νοντά και ο Γκιγιέρμο Φράνκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε