Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαζάρ: Θα καθαρίσουμε τη βρωμιά μας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Κοστίν Λαζάρ υποσχέθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα μετά την ήττα από την Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο της παραλαβής του βραβείου του Best Goal της 16ης αγωνιστικής, ο Ρουμάνος μέσος αναφέρθηκε στον αγώνα του “Ελ Πάσο”, την πρόκλήση που ακούει στο όνομα Ατρόμητος και, βέβαια, το υπέροχο γκολ που σημείωσε επί του Πανθρακικού.

“Δεν είναι πολύ καλό το τάιμινγκ, θα προτιμούσα να πάρω λίγο νωρίτερα το βραβείο, σημασία έχει ότι κατάφερα να βοηθήσω. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, είτε με γκολ, είτε με ασίστ, θέλω να βοηθάω”, είπε αρχικά Λάζαρ.

Ερωτηθείς αν είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας του, απάντησε: “Στην Ελλάδα ναι, στην Ρουμανία έχω πετύχει κι άλλα, αλλά ήμουν άτυχος γιατί εκεί δεν υπήρχαν βραβεία”.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Καλλιθέα εξήγησε: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είχαμε 75 λεπτά την κατοχή, από ένα σημείο και μετά παίξαμε αρκετά καλά, χάσαμε ευκαιρίες και μετά έγιναν δύο φάσεις από το πουθενά και κέρδισαν”.

Στη συνέχεια έδωσε μία υπόσχεση στους οπαδούς της ομάδας του: “Νιώθουμε πολύ άσχημα γιατί πάντα είναι δίπλα μας και ειδικά χθες μας συμπαραστάθηκαν πολύ. Εμείς κάναμε την βρωμιά, εμείς θα καθαρίσουμε και σας δίνω τον λόγο μου μου ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους”.

Ερωτηθείς αν ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να νικήσει τον Ατρόμητο, ο Λάζαρ απάντησε: “Σίγουρα το θέλουμε και θα το καταφέρουμε, γιατί ανεξάρτητα τι έγινε χθες είμαστε σε καλή φόρμα. Έφτασε η στιγμή μετά από πέντε παιχνίδια που δεν τους έχουμε κερδίσει να τους κερδίσουμε γιατί έχω εμπιστοσύνη και στις δικές μου δυνατότητες και στης ομάδας”.

Έπειτα ο Ρουμάνος μίλησε για τα παιχνίδια που έπονται: “Είναι σίγουρα μία αποφασιστική περίοδος, είναι δύσκολη για εμάς, εμείς πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε μας. Αν μπούμε στην λογική να τα δούμε όλα μαζί θα χαθούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά στο Κύπελλο, παρόλο που δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ενώ στο πρωτάθλημα μπορούμε στην πορεία να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Εμείς θα πάμε για τρεις νίκες”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι μέσοι δεν έχουν σημειώσει πολλά γκολ, εξήγησε: “Οι επιθετικοί μας έχουν πετύχει αρκετά γκολ, όλοι θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με πάσες. Προσπαθούμε για το καλύτερο”.

Όταν ρωτήθηκε αν απελευθερώθηκε με την έλευση του Κώστα Κατσουράνη, απάντησε: “Είναι διεθνής παίκτης, ποιοτικός, δεν βοηθάει μόνο εμένα αλλά όλους τους παίκτες. Αυτή είναι η ουσία της ομάδας, τέτοιοι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι”.

Ο Κοστίν Λάζαρ, τέλος, αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε ότι το γκολ του ήταν απάντηση για τις έως τώρα εμφανίσεις του και την κριτική που δέχτηκε: “Δεν έχω να απαντήσω κάτι σχετικό, όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αν το πετύχουμε ή αν δεν το πετύχουμε δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Δεν είχα ξεκινήσει καλά, αλλά τώρα τελευταία βρίσκω τα πατήματά μου και γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όταν νιώσω ότι δεν με θέλουν, θα φύγω από μόνος μου, μέχρι τότε θα δίνω το 100%”.

“Τρελαίνεται” με τους Θεσσαλονικείς – Βήμα… πρόκρισης για Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε