Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

LIVE: Ουρουγουάη – Ν. Κορέα

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τελικό αποτέλεσμα: Ουρουγουάη – Νότιο Κορέα 2-1.

ΤΕΛΙΚΟ 2-1

87΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ν. Κορέα. Ο Γιουνγκ Γο σουτάρει απέναντι από τον Μουσλέρα, η μπάλα περνάει κάτω από τα χέρια του τερματοφύλακα της Ουρουγουάης και την τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο Λουγκάνο να διώξει.

84΄Αλλαγή για την Ουρουγουάη. Ο Φερνάντεζ στην θέση του Σουάρες.

83΄Κίτρινη κάρτα στον Γιονγκ Γιούνγκ.

80΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ. Φανταστική προσπάθεια από τον Σουάρες που με ένα φαλτσαριστό σουτ στέλνει την μπάλα στην γωνία του Σουνγκ Ριόνγκ.

75΄Αλλαγή για την Ουρουγουάη. Ο Λοδέιρο στη θέση του Αλβάρο Περέιρα.

Ξέφρενος ο ρυθμός στο παιχνίδι.

74΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ουρουγουάη. Κοιμήθηκε όλη η άμυνα των Κορεατών και ο Σουάρες μόνος του μετά το γέμισμα έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

73΄Ευκαιρία για την Ουρουγουάη. Μετά την κάθετη πάσα του Καβάνι ο Σουάρες θέλει να αιφνιδιάσει από πλάγια θέση και αναγκάζει τον Σουνγκ Ριόνγκ να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

71΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ν. Κορέα. Εξαιρετική προσπάθεια του Παρκ στον χώρο κέντρου και κάθετη πάσα στον Τσουνγκ Γιόν, ο οποίος αφύλαχτος πλασάρει στην αγκαλιά του Μουσλέρα.

69΄Κίτρινη κάρτα στον Ντούρι Τσα.

68΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν. ΚΟΡΕΑ. Κεφαλιά πάσα του Φουτσίλε μετά το κόρνερ στον Λι Τσουνγκ Γιον ο οποίος από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

61΄Αλλαγή για την Ν. Κορέα.  Ο Λι Γιουνγκ Γκο στη θέση του Κιμ Γιανγκ Σου.

58΄ Γυριστή κεφαλιά του Παρκ, μπλοκάρει στην γωνία του ο Μουσλέρα. 

Πιέζουν οι Κορεάτες που πατάνε καλύτερα για την ώρα στο δεύτερο ημίχρονο.

52΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ν. Κορέα. Άσχημο διώξιμο από τους αμυντικούς της Ουρουγουάης πάνω στον Γιουνγκ Παρκ, ο οποίος πλασάρει άουτ.

50΄Ευκαιρία για την Ν. Κορέα. Ωραία κούρσα του Πόι από τα αριστέρα πουν πέρασε την μπάλα για τον Παρκ, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή.

49΄Ευκαιρία για την Ουρουγουάη. Σουτ του Σουάρες από την μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Σουνγκ Ριόνγκ.

46΄ Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Αλλαγή για την Ουρουγουάη. Ο Βικτορίνο στη θέση του Γκοντίν. 

Έντονη βροχόπτωση αυτή την ώρα στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0 (Η Ουρουγουάη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λέπτου με τους Κορεάτες να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί μόνο στα τελευταία λεπτά)

38′ Κίτρινη κάρτα στον Γιούγκ Γιου.

8′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ! Πάσα του Φορλάν από αριστερά και έξω από την περιοχή της Νότιας Κορέας πετάγεται ο Σουάρες και με πλασέ ανοίγει το σκορ!

 
5΄Δοκάρι για τη Νότια Κορέα! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσου Γιούνγκ, “άγαλμα” ο Μουσλέρα, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Ουρουγουάης.
 
Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 
Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φούτσιλε, Αρεβάλο Ρίος, Μ. Περέιρα, Πέρεζ, Α. Περέιρα, Καβάνι, Σουάρες

Ν. Κορέα (Χου Γιουνγκ Μο): Σουνγκ Ριόνγκ, Γιονγκ-Χιούνγκ, Γι Σουνγκ Παρκ, Τσου Γιούνγκ, Γιουνγκ Πιό, Γιάε Σουνγκ, Γιούνγκ Σου, Σουνγκ Γιένγκ, Τσουνγκ Γιόνγκ, Ντούρι

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)
Γήπεδο: Nelson Mandela Bay, Πορτ Ελίζαμπεθ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε