Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάντζαρης: Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ – Νιώθουμε πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Ολυμπιακού στο Μιλάνο αναφέρθηκε στην πίεση που νιώθουν φέτος οι παίκτες της ομάδας.

Η εκπληκτική ασίστ του Σπανούλη και η…πτήση του Παπανικολάου(VIDEO)

Έπαιξε σαν…πρωταθλητής Ευρώπης– Πέρασε από το Μιλάνο ο Ολυμπιακός!

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα, κρατώντας χαμηλά το μεγάλο αστέρι της Αρμάνι, Λάγκφορντ και μίλησε στον Sentra FM…

Για το αν ο Ολυμπιακός κέρδισε λόγω άμυνας: «Είχαμε μελετήσει πολύ την επίθεση της Αρμάνι. Οι παίκτες της είναι πολύ καλοί στο ένας με έναν και έχουν τρομερό ταλέντο στο σκοράρισμα. Θέλαμε λοιπόν να παίξουμε προσωπική άμυνα για να βγάλουμε αιφνιδιασμούς και να έχουμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές σε ορισμένες φάσεις, αλλά είχαμε καλή άμυνα και φτάσαμε στη νίκη».
 
Για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού και αν το πρόβλημα είναι αγωνιστικό ή ψυχολογικό: «Σίγουρα ψυχολογικά μας έκανε πολύ καλό αυτή η νίκη. Μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις και τη νίκη επί της Τσεντεβίτα στο τελευταίο λεπτό, θέλαμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν ξεχάσαμε μπάσκετ, ούτε αλλάξαμε ομάδα, αλλά λόγω πίεσης και άγχους, δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας ακόμα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι».

Για τη φάση που χάρηκε περισσότερο στο χθεσινό ματς: 
«Ένα τρίποντο του Κώστα Παπανικολάου στη λήξη του χρόνου της επίθεσης. Μας είχαν μειώσει στους 8 σε εκείνη τη φάση, αλλά γενικά ήταν πολύ κρίσιμα όλα του τα τρίποντα».

Για το γεγονός πως στο ξεκίνημα ήταν επτά Έλληνες στο παρκέ:
 «Το ελληνικό μπάσκετ έχει βάθος και ποτέ δεν τελειώνει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε πέντε Έλληνες και πιστεύω αρέσει και στον κόσμο γιατί αλλιώς θα παλέψει ο ξένος κι αλλιώς ο Έλληνας και είναι λογικό…»
 
Για την εμφάνιση του Μαυροειδή: «Είναι μαχητής και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και ελπίζω να διατηρηθεί σε αυτή την κατάσταση».
 
Για την αποθέωση που γνώρισε ο Σπανούλης: «Δεν υπάρχει καλύτερο από την αναγνώριση από αντίπαλο κοινό. Μακάρι να τα βλέπαμε αυτά και στην Ελλάδα».
 
Για το γεγονός πως την Κυριακή θα βρει αντίπαλο τον αδερφό του: «Η οικογένεια θα είναι διχασμένη, αλλά μάλλον θα υποστηρίζουν το Περιστέρι λόγω δυναμικότητας και έδρας… Σίγουρα θα είναι περίεργο. Μένουμε μαζί, τον έχω συνηθίσει να είμαστε μαζί σε όλα. Θα το συνηθίσουμε όμως. Όποιος χάσει θα κεράσει μετά στο σπίτι και θα βγάλει τον σκύλο βόλτα…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε