Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μίτσελ: Έχουμε πλεονέκτημα σε παίκτες και εμπειρία

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Αφού επισήμανε πως η Λεβάντε δεν βρίσκεται τυχαία στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μίτσελ μίλησε για τα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης. Μασάντο: “Θέλουμε μόνο τη νίκη”.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

-Για το ενδεχόμενο ο Φέισα να είναι βασικός και κατά πόσο αυτό θα φέρει τον Μανιάτη στο άκρο της άμυνας:
«Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο θα έχουν και οι δύο θέση στην 11άδα. Προφανώς και θα έχει ο Φέισα την ίδια θέση».

-Εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί:
«Θαυμάζω και τον Ολυμπιακό και τη Λεβάντε. Όποιος πιστεύει ότι η Λεβάντε έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ κάνει λάθος. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Όσο και να θέλω να εμψυχώσω τους παίκτες μου, θέλω να γνωρίζουν ότι και οι δύο ομάδες είναι το ίδιο καλές».

-Πώς έχει περιγράψει τη Λεβάντε στους παίκτες του:
«Είναι μια ομάδα καλά προπονημένη καλά και ανταγωνιστική. Κάθε ομάδα που έχει αυτά τα στοιχεία τότε μπορεί να τα πάει καλά σε κάθε διοργάνωση. Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα είναι οι παίκτες μας και η εμπειρία μας. Παίζει ρόλο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει καλύτερος στην Ευρώπη».

-Εάν αποτελεί πλεονέκτημα για τη Λεβάντε ότι ο Μαρτίνεθ γνωρίζει τον ίδιο (Μίτσελ)
«Υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση πια. Όταν έφυγα από τη Σεβίλλη μου έστειλε μήνυμα με το οποίο μου ευχόταν να με δει γρήγορα. Δεν νομίζω ότι περίμενε αυτό να γίνει τόσο γρήγορα Εγώ τον θαυμάζω πολύ».

Από την πλευρά του ο Πάολο Μασάντο τόνισε:

«Είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα για μας η παρουσία του Μίτσελγιατί ξέρει την Λεβάντε και το πρωτάθλημα Ισπανίας και θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός όπου και να πάει, παίζει για να νικήσει. Δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη και μόνο η νίκη.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε περισσότερο από μια εβδομάδα που γυμναζόμαστε με τον νέο προπονητή. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι 50% – 50% και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε».

Μαρτίνεθ: Να νικήσουμε έστω και με 1-0

Μίτσελ: Ήρθαμε για να χάσουμε!

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο Ντέρεκ Μπόατενγκ (VIDEOS)

Γερμανός διαιτητής στο δρόμο του Ολυμπιακού

“Ερυθρόλευκος” ο Μπόατενγκ – Οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε