Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μπαλάκι” οι ευθύνες για τα επεισόδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Αστυνομική Διεύθυνση της Καβάλας και ο Άρης έριξαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για τα σοβαρά επεισόδια πριν τον αγώνα των “κιτρινόμαυρων” με την Καβάλα.

Τα επεισόδια που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα στο περιθώριο του ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στην Καβάλα και τον Άρη συνεχίζουν να απασχολούν την φίλαθλη κοινή γνώμη, η οποία παρακολουθεί την Αστυνομία και τον Άρη να ανταλλάσσουν ευθύνες.

 
Η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” τόσο μέσω επίσημης ανακοίνωσης όσο και με δηλώσεις του προέδρου της σε ραδιοφωνικό σταθμό κάνει λόγω για απουσία της αστυνομίας και για ενέδρα που είχαν στους φίλους της ομάδας στην Καβάλα. Η Αστυνομία από την πλευρά της στάθηκε στο νόμο περί απαγόρευσης των μετακινήσεων και αναφέρθηκε στα γεγονότα από την δική της οπτική γωνία.
 
Όλα αυτά με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να φέρεται αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για την καταπολέμηση της βίας εισηγούμενος προσωπικά στην κυβέρνηση την παραδειγματική τιμωρία των ομάδων που υποθάλπουν τον χουλιγκανισμό και επιτρέπονται τα γήπεδα τους να μετατρέπονται σε θέατρα εχθροπραξιών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε