Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπορντό ή κόκκινο ;

Κατάμεστο θα είναι το
Κατάμεστο θα είναι το

Το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” τους πρωταθλητές Γαλλίας με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Αθήνα η Μπορντό

Στον Πειραιά θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία με τον Εργοτέλη και να επικεντρωθούν στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπορντό για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ούτως ή άλλως η νέα ήττα του Παναθηναϊκού, στην Τούμπα τους έδωσε το δικαίωμα να μειώσουν την διαφορά στους δύο.

 
Στην διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς για το παιχνίδι της Τρίτης (21:45) επιστρέφουν οι Μαρέσκα και Ραούλ που ήταν τιμωρημένοι στο Παγκρητίο, ενώ αντίθετα ο Σέρβος τεχνικόις δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντιόγκο και Ντουντού που είναι τραυματίες.
 
Το πλάνο και η ενδεκάδα
 
Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν απέναντι στην Μπορντό με στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και από κει και μετά αν καταφέρουν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη θα είναι το ιδανικό. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικοπολίδης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Στην μεσαία γραμμή οι Λεντέσμα, Μαρέσκα και Στολτίδης θα είναι στον άξονα, δεξιά ο Λούα Λούα και αριστερά ο Ντάτολο, ενώ μία θέση παίζεται στην επίθεση ανάμεσα στον Μήτρογλου και τον Ντάρμπισιρ.

Το ματς ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντάρεν Καν και Μάικλ Μάλαρκι. Οι τρεις τους είχαν σφυρίξει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Λάτσιο στο Ολίμπικό, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι είχαν φύγει με τη νίκη με 2-1.


Το πρόγραμμα του αγώνα

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

13:10 Αφιξη της αποστολής της ΜΠΟΡΝΤΟ, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση τσάρτερ.

16:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

18:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΜΠΟΡΝΤΟ, Λοράν Μπλαν στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».

18:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΜΠΟΡΝΤΟ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε