Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο…σοκ με Αμπιντάλ – Μεταμόσχευση ήπατος για τον Γάλλο

Σε μεταμόσχευση ήπατος θα υποβληθεί αμυντικός της Μπαρτσελόνα, αφού το ιατρικό επιτελείο των “μπλαουγκράνα” θεώρησε απαραίτητη την συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε πέρυσι.

Στον διεθνή Γάλλο αμυντικό είχε διαγνωστεί πέρυσι τέτοια εποχή καρκίνος στο ήπαρ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να κάνει λίγο καιρό αργότερα θριαμβευτική επιστροφή, συμμετέχοντας μάλιστα με τους “μπλαουγκράνα” στον νικηφόρο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Γουέμπλεϊ.

Φέτος αγωνίστηκε κανονικά από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως η εξέλιξη της υγείας του δεν ήταν θετική κι έτσι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα χρειαστεί μεταμόσχευση “… η οποία ήταν εξ αρχής μία πιθανότητα”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για το αν και πότε ο Αμπιντάλ θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, θα πρέπει όμως να θεωρηθεί σίγουρο ότι θα απουσιάσει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι, σε Πολωνία και Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, αφού τον περασμένο Ιανουάριο αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε