Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο χειρουργείο για Βασιλόπουλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί το γόνατό του μετά και την τελευταία επέμβαση θα αναγκαστεί να υποβληθεί την Πέμπτη σε νέα αρθροσκόπηση!
Η ατυχία… χτύπησε για μία ακόμη φορά τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.
 
Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να υποβληθεί την Πέμπτη σε νέα αρθροσκόπηση, λόγω της μόλυνσης που έχει υποστεί το γόνατό του μετά και την τελευταία επέμβαση που έκανε!
 
Ο 27χρονος παίκτης εισήχθη την περασμένη Δευτέρα στο νοσοκομείο προκειμένου να ακολουθήσει ενδοφλέβια αντιβιοτική θεραπεία λόγω του πυρετού που τον ταλαιπωρούσε. Ωστόσο, δεν υπήρχε αποτέλεσμα και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε νέα αρθροσκόπηση ώστε να αντιμετωπιστεί η μόλυνση.
 
Να θυμίσουμε πως η ατυχία τον «χτύπησε» αρχικά, στις 4 Φεβρουαρίου καθώς μετά από επτάμηνη απουσία, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και υπέστη ξανά ρήξη χιαστών και στις 22 του μήνα χειρουργήθηκε για να αποκατασταθεί η ζημιά.
 
Η αποθεραπεία δεν είχε την πορεία που όλοι ήθελαν, με αποτέλεσμα, να κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να γίνει νέα αρθροσκόπηση ώστε να διαπιστωθεί τι δεν πήγε καλά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε