Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντε Μπουρ: Να ξεκινήσει έρευνα η Ουέφα

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο προπονητής του Άγιαξ δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Λιόν έβαλε έξι γκολ σε ένα ημίχρονο εκτός έδρας και της πήρε μέσα από τα χέρια το εισιτήριο για τους 16.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άγιαξ Φρανκ Ντε Μπουρ:

Για τον αποκλεισμό του Άγιαξ από τη συνέχεια του Champions League: “Συγχαίρω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λιόν. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο Europa League, αλλά τα όσα συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ πρέπει να τα ερευνήσει η UEFA. Τα γκολ που δέχθηκε η Ντιναμό ήταν πολύ εύκολα και επιτεύχθηκαν γρήγορα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο πλήγμα.
Πριν από το παιχνίδι είχαμε μεγάλη πίστη για πρόκριση στους 16 του Champions League. Για όλους εμάς, παίκτες και κόσμο, ο αποκλεισμός ήταν ένα σενάριο που δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που συνέχισε να μας συμπαραστέκεται μόλις έμαθε πως το αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ ήταν 1-7″.
 
Για την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Νομίζω ότι ήταν ένα ματς που πήγαινε στην ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας. Οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τα λάθη μας. Ήταν μεγάλο πισωγύρισμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά είδα εκείνη την ώρα το σκορ στο Ζάγκρεμπ και ήταν 1-0. Και μετά στα αποδυτήρια άκουσα ότι το τελικό σκορ ήταν 1-7 υπέρ της Λιόν!”
 
Για τις δύο φάσεις που η μπάλα μπήκε στα δίχτυα της Ρεάλ αλλά ο διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ: “Η Ρεάλ ήρθε με το… μαχαίρι στα δόντια. Μιλάμε υποθετικά τι θα γινόταν αν μετρούσαν τα γκολ. Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε