Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Γκοβού ήρθε, ο Μπορντόν έρχεται και ο Λέτο φεύγει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έντονη είναι η μεταγραφική κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό. Έθεσε στόχους για τη νέα σεζόν ο Γκοβού. Σήμερα αποφασίζει ο Μπορντόν και μέχρι αύριο η Μπενφίκα προσφέρει 8 εκατ. ευρώ για Λέτο.

Γκοβού: Να γίνουμε κυρίαρχοι
 
Η μεταγραφή του Σίντνεϊ Γκοβού τάραξε τα νερά του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου και αλλάζει τα δεδομένα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην Sportday και μίλησε για τους στόχους του και την συνύπαρξη με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Αναλυτικά είπε:
 
Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: “Γιατί με ήθελαν. Με ήθελαν πολύ και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις κάπου που νιώθεις ότι σε θεωρούν πολύ σημαντικό. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηθελα να ζήσω την ελληνική εμπειρία και παρ’ ότι είχα κι άλλες προτάσεις, επέλεξα τον Παναθηναϊκό που συνδύαζε αυτά που ήθελα».

Για τον αν πήρε πληροφορίες από τον Τζιμπρίλ Σισέ: “Μου εξήγησε ότι τα πάντα είναι ιδανικά εδώ. Ηταν ένας σημαντικός παράγοντας που με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω”.

Για το αν ξέρει κάτι περισσότερο για τον Παναθηναϊκό: “Ξέρω ότι στο Μουντιάλ είχε αρκετούς παίκτες. Δεν είναι μόνο ο Τζιμπρίλ και εγώ. Υπήρχαν τόσοι διεθνείς στην Εθνική Ελλάδας και φυσικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έχει σημαντικό ρόλο στην εθνική Βραζιλίας”.

Για το αν μπορεί το «τριφύλλι» να διακριθεί στην Ευρώπη: “Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουμε την ποιότητα να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε ηχηρά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας χαρά στον κόσμο”.


 
Η μέρα του Μπορντόν
 
Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα κριθεί και η μεταγραφή του Μαρσέλο Μπορντόν. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Σάλκε έχει πρόταση για μονοετές συμβόλαιο από τους “πράσινους” με αποδοχές 1,3 εκατ. ευρώ. Όπως όλα δείχνουν ο Μπορντόν θα απαντήσει θετικά και θα ενισχύσει πάρα πολύ την αμυντική γραμμή της ομάδας. Πάντως, στη λίστα με τη εναλλακτικές λύσει υπάρχει το όνομα του Χοσέ Κάρλος Αραούχο Νούνες, της Μαγιόρκα.
 
 
Έρχεται η πρόταση της Μπενφίκα
 
H σημερινή συνάντηση του ατζέντη του Σεμπαστιάν Λέτο, Φερνάντο Κοσεντίνο, με τον Δημήτρη Γόντικα και τον Κάρλος Φρέιτας, όπως όλα δείχνουν θα συνδυαστεί με την κατάθεση επίσημης πρότασης της Μπενφίκα για την αγορά του Αργεντινού άσου του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η πρόταση θα φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ από τα οποία στον Παναθηναϊκό αντιστοιχούν κατ’ αρχάς τα 5,5 εκατ. ευρώ και από το ποσό εκείνο και ύστερα το 50% πηγαίνει στη Λίβερπουλ και το άλλο 50% στο “τριφύλλι”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε